Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új TV2 mobilnet a Vodafone-tól

2011.02.28. 15:54 - telko.hu

Új mobil internet csomagok bevezetésére kerül sor március 1.-től TV2 márkanéven. A Vodafone kezdőcsomagok és feltöltő kártyák a Tesco szupermarketekben kerülnek elsősorban értékesítésre, de lehetőség nyílik majd a Vodafone internetes portálján, illetve bankautomatákon keresztül is a megrendelésükre.  A kezdő csomag, mely tartalmazza a modemet és a SIM kártyát, a Tesco áruházakban 4990 Ft-ért lesz kapható, míg a Vodafone webshopon keresztül 3990 Ft-ért lesz elérhető.

Az 500 MB adatforgalmat tartalmazó egyórás feltöltő kártya ára 350 Ft, míg az egynaposé 690 Ft lesz. Az 1 GB forgalmi limites, 7 napig felhasználható csomag 2490 Ft, míg a havi, 3890 Ft-ba kerül majd. A számítógépekhez kialakított mobilnettel a szolgáltatás nyitóoldala akkor is elérhető lesz, ha nincs felhasználható adatforgalom a kártyán. Ezen az oldalon többek között exkluzív, TV2-s tartalmakat, videókat, netes programokat helyez majd el a szolgáltató.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr272698486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uninterested 2011.03.01. 21:11:33

No nem tudom, hogy végeztek-e piackutatást, de halott lesz a dolog. Drága is, kevés is. Kit céloztak meg vajon vele?
süti beállítások módosítása