Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Limitbővítés a T-Mobile mobilnet csomagoknál

2010.11.25. 18:13 - telko.hu

A T-Mobile mobilinternet csomagjainál új opció érhető el a havidíjas RelaxNet M, RelaxNet L, Aranytárskártya Relaxnet XL , Aranytárskártya RelaxNet M, számítógéphez is használható csomagjainál. A csomagokban foglalt havi adatforgalom eseti jelleggel kibővíthető, akár több alkalommal is. 1 GB bővítés díja 1500 Ft, ezzel a T-Mobile ajánlata jelenleg a legkedvezőbb a mobilnet forgalmi díjak között. A bővítés az adott számlázási ciklusra vonatkozik, a következő fordulónaptól újra a díjcsomagban foglalt adatforgalmi korlát lesz érvényes.

További infók a telko.hu-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr662473113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása