Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Optikai Internet az Inviteltől

2012.05.21. 15:49 - telko.hu

Az Invitel négy új internet csomagot vezetett be, mely a legmodernebb optikai vezetéken érkezik ügyfeleihez, így az adatátviteli sebesség elérheti a 150 Mbit/s-ot is. Az új S, M, L, XL csomagok csak az Invitel meghatározott szolgáltatási területein érhetőek el. A 15, 25, 50 és 150 Mbit/s maximális letöltési sebességű csomagok havidíjai két éves hűségnyilatkozattal, online megrendelés esetén 5690, 7190, 9190, 17190 Ft. Az Optikai Internethez a szolgáltató díjmentesen biztosítja a VirusBuster vírusirtó szolgáltatást és WiFi funkciós eszközt.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr214529832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása