Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új kártyás ACCESS tarifa a Red Bull MOBILE-tól

2012.05.14. 14:08 - telko.hu

Megérkezett a Red Bull MOBILE új ACCESS kártyás tarifája. A kezdőcsomag ára 1790 Ft, melyből 1000 Ft lebeszélhető, ebből 300 Ft csak hálózaton belül.  A tarifa időszaki díja 390 Ft, mely a ciklus kezdőnapján automatikusan kerül levonásra. Az időszaki díjért az Előfizető az adott kártyás ciklusban belföldön a Red Bull Mobile internetes portáljához fér hozzá. A számlázási egység 1 perc. A belföldi perc- és SMS díj egységesen 48 Ft, továbbá minden feltöltéshez felhasználható adatmennyiség is tartozik.

Túlforgalmazás esetén plusz adatforgalom váltható, melynek ára 20 MB esetén 990 Ft, 40 MB esetén pedig 1700 Ft. A Red Bull MOBILE Access kártyás csomagja csak új előfizetői szerződéssel és készülékvásárlással együtt váltható a Netshopban, vagy MOL benzinkutakon és Tesco áruházakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr454507882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása