Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új Kedvenc tarifa a Tesco Mobile-tól

2013.05.14. 12:03 - telko.hu

Hasonlítsa össze más díjcsomagokkal!

2013. március 13-tól új feltöltőkártyás tarifát vezetett be a Tesco Mobile. Az új Tesco Mobile Kedvenc belföldi hívásokra vonatkozó percdíja minden időszakban és minden irányba egységesen 45 Ft, az SMS díja 30 Ft. A csomag továbbá havi 10MB belföldi adatforgalmat is biztosít. A kezdőegyenleg 1000 Ft, mely bármely hívási irányra és bármely szolgáltatás vásárlására felhasználható, a kártya aktiválását követő 90 napon belül. A tarifa Internetjegyekkel, a Hálón Belül és Kedvenc3 opcióval is bővíthető. A Kedvenc3 opcióval három tetszőleges belföldi hívószám - 35 napig és maximum 600 perc erejéig - díjmentesen hívható. Az opció időszaki díja 2000 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr895299701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása