Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új számlás tarifák a Telenor-tól

2012.09.12. 12:51 - telko.hu

Bővebb információ a tarifa-csomagokról

 A Telenor megújította számlás csomagjait. Három fő tarifacsalád került kialakításra. A csak hang előfizetést tartalmazó Alaptarifákat felváltották a Klasszik csomagok, melyek havidíja továbbra is teljesen egészében lebeszélhető belföldön. Az 50 MB-tól 2 GB-ig terjedő adatforgalmat is tartalmazó Smarttarifák korlátlan Facebook böngészést, és a két kisebb csomagot kivéve további díjmentes e-mail-ezést és navigációt kínálnak. A havidíjak 100%-ban lebeszélhetőek belföldön, fele-fele arányban hálózaton belül és kívül. A harmadik Smarttarifa Extra csomagok beépített Deezer Zene-hozzáférést is magukba foglalnak belföldön, külön havidíj nélkül. A tarifák mindegyike tartalmaz adatforgalmat is, 500 MB-tól 6 GB-ig. A havidíj ebben az esetben is teljes egészében felhasználható belföldi percforgalomra.

A telko.hu oldalon az összes új díjcsomag összehasonlítható egymással és más szolgáltatók kínálatával.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr654772490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása