Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új Hipernet a Telenor-tól

2011.08.23. 15:29 - telko.hu

A Telenor augusztus 23-tól négy új gyors adatforgalmat biztosító mobilnet csomagot vezetett be számítógépre, amelyek egyenlőre Budapest és környékén érhetőek el. A Hipernet 5,7,21 és 42 elnevezések a nevükben szereplő értéknek megfelelő maximális letöltési sebességet kínálnak Mbit-ben, havi 1600, 4990,5990 és 7990 Ft-ért. Ezek azonban elméleti értékek, amelyek az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az igénybe vett készüléknek, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvényei. A tarifacsomagok mindegyike két éves hűségnyilatkozattal rendelhető, korlátlan e-mailezéssel és böngészéssel, az egyéb forgalomtípusra 2, 6, 10, 20 GB belföldi adatforgalmi keret áll rendelkezésre. Túlforgalmazás esetén sebesség-lassítás lép érvénybe, melynek mértéke 32 Kbit/s. A Hipernet 21 és Hipernet 42 csomagokra plusz 100 GB éjszakai adatforgalmat biztosít a szolgáltató, amely 24.00 és 07.00 óra között használható fel. A havi forgalmi keret szükség szerint három adatjeggyel bővíthető ciklusonként. Az Extra 1 GB 1000 Ft-ért, az Extra 4 GB 2500 Ft-ért és az Extra 10 GB 3500 Ft-ért rendelhető. A Hipernet 7,21 és 42 csomagokhoz díjmentes Netpajzs szolgáltatás is tartozik, amely kémszoftver elleni védelmet, valamint tűzfalat biztosít. A tarifacsomagok hűségnyilatkozat nélkül, illetve 1 éves hűségnyilatkozattal is elérhetőek, ebben az esetben az e-mailezés és böngészés nem korlátlan, valamint tarifacsomagtól függően nem vehető igénybe az éjszakai adatforgalmi kvóta, illetve nem biztosított a Net Pajzs szolgáltatást sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr893173747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása