Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új Családi Extra csomag a MinDig Tv kínálatában

2011.09.30. 11:38 - telko.hu

Az Antenna Hungária 2011. október 1-től új csomaggal bővíti földfelszíni sugárzású, MinDig TV kínálatát. A MinDig Tv Extra Családi csomag előfizetésével a MinDig TV 7 kódolatlan, ingyenesen fogható digitális csatornája mellé 23 különböző kategóriájú csatorna is elérhetővé válik, film, sorozat, tudomány, ismeretterjesztő, sport, mese és felnőtt tartalommal. Ezen felül önálló csatornaként lehetőség nyílik a HBO filmcsatorna előfizetésére is . Az új csomag megrendelhető telefonos ügyfélszolgálaton, webshopon, és minden viszonteladói partneren keresztül előreláthatólag havi 1990 Ft-os havidíjért.

Az új MinDig Tv Extra Családi csomag részletes csatornakínálata a következő; M1 HD, M2 HD, Duna HD, Duna II. Autonómia, és Euronews ingyenesen fogható csatornák mellett az AXN, a Cool, a Film+, a National Geographic, a Disney Channel, a Hír Tv, az ATV, a Private spice, a SportKlub, a FEM3, a Viasat3, a Comedy Central, az Universal Channel, a Spektrum, a History Channel, a Minimax, a Cartoon Network, a Prizma, a Muzsika Tv, a Pro4, a Sport1, a Sport2 és a Dorcel díjköteles csatornák.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr323267326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása