Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Üzleti Osztható MobilNet a Vodafone-tól

2011.06.02. 17:59 - telko.hu

A Vodafone üzleti ügyfeleinek öt új osztható mobilnet csomagot tett közzé, mellyel több előfizető közösen használhat egyetlen adatcsomagot.  Az 1, 3, 5, 8, 15 GB havi adatforgalmat tartalmazó Üzleti Oszható Mobilnet csomagok Üzleti Fix osztható hangelőfizetésekhez rendelhetőek. Ha a közös havi adatmennyiség elfogy, két kiegészítő opció válik elérhetővé a csomagokhoz, vagy további 50 MB adatforgalom elérését követően sebesség-lassítás lép érvénybe, melynek mértéke 9,6 Kb/s. A 200 MB-os kiegészítő csomag ára 625 Ft, míg a 400 MB adatforgalmat tartalmazóé 1000 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr972952085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása