Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Nyaraló Sat TV csomagok a T-Home-tól

2012.04.12. 10:36 - telko.hu

A T-Home kínálatában áprilistól ismét elérhetőek az Alap, Családi és Extra műholdas csomagok Nyaraló konstrukciói. A Nyaraló Sat TV csomagokat meglévő és új T-Home lakossági előfizetők vehetik igénybe 2 éves hűségidő vállalásával, az ország meghatározott településein és nyaralóövezeteiben. A csomagok fő jellemzője, hogy évente legfeljebb egy alkalommal, maximum 6 hónapig 0 Ft-os havidíjért szüneteltethetőek, az év aktívabb felében pedig ugyanúgy használhatóak, mint a hagyományos Sat TV szolgáltatások, vagyis rendelhetőek hozzá minicsomagok és kényelmi funkciók. A tavalyi konstrukcióhoz képest annyi a változás, hogy rendeléskor  a meglévő és új előfizetőknek egyaránt 4990 Ft telepítési díjat kell megtéríteniük. A havidíjak is emelkedtek ; az alap csomag havidíja aktív időszakban meglévő ügyfeleknek 1700 Ft, új ügyfeleknek 2200 Ft. Az 57 csatornát tartalmazó családi csomag havidíja új megrendelőknek 3900 Ft, míg a már meglévő előfizetőknek 2900 Ft-ba kerül. Az Extra csomagot új előfizetők 6900 Ft, míg a már meglévő ügyfelek 5400 Ft havidíjért rendelhetik.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr214387580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása