Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új mobilnet csomag a Vodafone-nál

2011.02.09. 14:20 - telko.hu

A Vodafone február 8.-tól, új előfizetéses mobilinternet csomagot vezetett be. Az Internet Comfort 4 GB adatforgalmat tartalmaz, havidíja két éves hűségnyilatkozattal 4500 Ft. Rendelhető különállóan modemmel, vagy + 1000 Ft-ért HotSpot zsebwifivel, amivel egyszerre akár öten is csatlakozhatnak a világhálóra. A határozott idejű szerződés aláírásával az USB modemért nem kell külön díjat fizetni. A csomag 3 napon belül visszavihető, mely időre a szolgáltató időarányosan számít fel havi-, és SMS díjat. A garantált le-, és feltöltési sebesség 150/40 Kbps, amelyet a Vodafone 80 %-ban garantál. A havi adatmennyiség túllépése után - a számlázási ciklus lezárultáig - sebesség-lassítás lép érvénybe, melynek mértéke 128/128 Kbps.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr442649149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása