Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új Praktikum + Net a Telenortól

2011.09.08. 11:25 - telko.hu

A Telenor szeptember 8-tól új tarifacsomagot  vezetett be.  Az új Praktikum + Net csomagban az egyenleg feltöltésekor a felhasználható összeg mellé belföldi, internetezésre alkalmas adatmennyiséget is biztosít a szolgáltató. Minél magasabb a feltöltőkártya értéke, annál több adatmennyiség áll rendelkezésre. 1500 Ft-os feltöltés esetén 20 MB, 3000 Ft feltöltésekor 40 MB, ennél magasabb összegű feltöltés esetén 80 MB adatforgalom biztosított. A keret a lebeszélhető összeghez hasonlóan az előfizetés érvényességi ideje alatt használható fel. A csak SIM kártyát tartalmazó kezdőcsomag ára 1590 Ft, mely 400 Ft kezdőegyenleget tartalmaz. A készülékkel vásárolt csomag ára magában foglalja a Praktikum + Net tarifacsomag árát és 900 Ft kezdőegyenleget tartalmaz. A percdíj hálózaton belül napszaktól függetlenül 35 Ft, hálózaton kívül pedig 45 Ft. Az SMS díja egységesen 41 Ft. Amennyiben más mobilnet szolgáltatás nem áll rendelkezésre a Praktikum + Net csomaghoz, az egyenlegfeltöltések által biztosított belföldi forgalmi keret felhasználását követően az adatforgalmazás a következő feltöltésig nem lehetséges.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr903211105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása