Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Klikk a Telenortól

2011.04.06. 11:26 - telko.hu

A Telenor 2011. április 5-től új akció keretében, új néven kínálja a Mobil Online 100 MB-os csomagját, melyet a régebbi, de internetezésre alkalmas telefonokhoz ajánl a szolgáltató. Az új Klikk elnevezésű csomag szintén 100 MB adatforgalmat tartalmaz, és előfizetéshez, feltöltő kártyához egyaránt rendelhető, hűségnyilatkozat vállalása nélkül. Az „Okosítsd fel meglévő, hagyományos telefonodat” elnevezésű akcióban az első három hónapban havidíjmentesen használható fel a rendelkezésre álló adatforgalom. A kedvezményes időszakot követően a havi-, illetve időszaki díj 990 Ft. A megrendelés SMS-ben történik a KLIKK szó elküldésével és a szolgáltatás ezután automatikusan, havonta rendelkezésre áll.  A Klikk internetes mobiltelefon-tarifacsomagokhoz nem rendelhető. A havi forgalmi limit felhasználását követően sebesség-lassítás lép érvénybe, melynek mértéke 32/32 Kbit/s. A böngészés megkönnyítéséhez és a rendelkezésre álló adatforgalom optimális felhasználásához érdemes az Opera Mini böngészőt használni, így az online tartalmak a mobiltelefon kijelzőjére optimalizált formában jelennek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr142804210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása