Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új tarifacsomagok a Telenortól

2011.05.16. 16:04 - telko.hu

A Telenor május 17-től öt új számlás tarifacsomagot vezet be, melyek mindegyike az elnevezésüknek megfelelő belföldi lebeszélhető perceket és adatforgalmat is tartalmaznak. Az Okostarifa 90, 180, 360, 600, 1000 csomagok adatforgalma hagyományos weboldalak és e-mailek szöveges és képi tartalmainak megjelenítésére használható fel. Túlforgalmazás esetén sebesség-lassítás lép érvénybe. Az egyéb multimédiás tartalmak megjelenítésére, kiegészítő szolgáltatásként +100 MB 790 Ft-ért, +500 MB pedig 1490 Ft-ért rendelhető. Az Okostarifa csomagok perc-, illetve SMS díjazása minden belföldi viszonylatba, napszaktól függetlenül egységes. A két éves hűségnyilatkozattal rendelt csomagok mellé több akciós, androidos készüléket is kínál a szolgáltató, többek között a hazai piacon elsőként megjelenő HTC Incredible S típusú érintőképernyős mobiltelefont.

Hét új Alaptarifa csomag is bevezetésre kerül, melyek havidíja teljes mértékben lebeszélhető, és minden belföldi hálózatba indított hívás azonos percdíjon történik. Az Okostarifa és Alaptarifa csomagok mellé külön kiegészítő szolgáltatások is bevezetésre kerülnek. A 30 belföldi SMS-t tartalmazó csomag havidíja 590 Ft, a 100 SMS-t tartalmazóé 1490 Ft-ért rendelhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr522908434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása