Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új Net&Roll csomagok a T-Mobile-tól

2011.08.02. 12:28 - telko.hu

A T-Mobile augusztus 1-től 2 új havidíjas mobilinternet csomagot vezetett be, amelyek mobiltelefonon és számítógépen egyaránt használhatóak. A Net&Roll M 16 GB adatforgalmat tartalmaz 6990 Ft havidíjért, a Net&Roll L havidíja 9400 Ft, a havidíjban foglalt forgalmi keret pedig 26 GB. Túlforgalmazás esetén sebesség-csökkentés lép érvénybe, melynek mértéke 128 Kbit/s, de lehetőség nyílik a havi adatforgalom eseti kibővítésére is, ebben az esetben további 2000 Ft-ért 3 GB rendelhető. A két új csomag abban különbözik a többi mobilnet csomagtól, hogy a 3G/HSPA+ technológiával lefedett területeken a névleges sebesség elérheti a 21/5.7 Mbit/s-ot is, az eddigi 2000/800 Kbit/s helyett. Amennyiben az előfizető két éves hűségnyilatkozatot vállal a fent említett csomagokra, az első 3 hónapban további 2000 Ft havidíjkedvezményben részesül.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr533119871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása