Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új Interaktív Sat Tv csomagok a T-Home-tól

2011.12.02. 11:05 - telko.hu

A T-Home december 1-től új televíziós szolgáltatást vezetett be, mely ötvözi a műholdas és az IPTV műsorszórás technológiájának előnyeit. A műholdas vétel az IPTV-hez hasonló kényelmi funkciókkal bővült, mint például a megállítható, felvehető, visszatekerhető műsorok, elektronikus műsorújság, gyerekzár, kép a képben, videotéka, origo funkciók. Az Interaktív Sat Tv igénybevételéhez, Sat Tv szolgáltatáshoz szükséges eszközök, speciális Interaktív Sat Tv Set Top Box és minimum 1 Mbit/s garantált letöltési sebességű T-Home internet díjcsomag szükséges. Az új csomagok a Magyar Telekom DSL szolgáltatási területén igényelhetőek. Hűségidőt vállaló új előfizetőknek a telepítési díjat elengedi a szolgáltató, határozatlan idejű szerződéssel 29000 Ft. A programkínálat hozzávetőlegesen megegyezik a T-Home által forgalmazott Sat Tv kínálatával. Az Interaktív Sat Tv Alap, Családi és Extra csomagok havidíjai egy éves hűségidővel T-Home net és telefon mellé 2100, 3900 és 6500 Ft havidíjakért rendelhetőek. Új akcióban azok az új, egy vagy két év hűségidőt vállaló előfizetők, akik Prémium opciós Interaktív Sat TV díjcsomagot rendelnek, az első hónapban 0 Ft havi díjat fizetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr963431312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása