Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Roaming kedvezmények

2011.07.04. 12:23 - telko.hu

 

A magyar mobilszolgáltatók ügyfelei július 1-től olcsóbban telefonálhatnak az EU tagországaiba utazva egy 2007-es eurotarifát megállapító uniós rendelet miatt. A rendelet alapján a fent említett időponttól a szolgáltatók maximum nettó 0,35 eurót számlázhatnak hívásindítás, és 0,11 eurót a hívásfogadás után az uniós tagországokban, és ugyanennyibe, vagyis 0,11 euróba kerül az SMS-küldés is. A roamingrendelet csökkentette az adatroaming nagykereskedelmi árát is, ez azonban nem eredményezett a hanghívásokhoz hasonló egységes díjakat. A Vodafone kínálatában májustól találhatóak meg a kedvezményes adatroaming opciók a MobilWeb Napijegy és a MobilWeb Külföldön, a T-Mobile pedig július 1-től tett elérhetővé 3 új adat díjcsomagot, amelyek az Európai Unió 26 tagországában, valamint Norvégiában, Izlandon és Lichtensteinben használhatóak, Magyarországon nem. A Travel & Surf csomagok Android és iOS mobil operációs rendszerű okostelefonokra vannak optimalizálva. A Travel & Surf S 10 MB napi adatforgalmat tesz lehetővé 690 Ft-ért, a Travel & Surf M 50 MB napi adatforgalmat tartalmaz 1990 Ft-ért, a Travel & Surf L csomaggal heti 250 MB adatforgalom bonyolítható 10 590 Ft-ért. Az L díjcsomag kizárólag havidíjas ügyfeleknek rendelhető, míg az S és M díjcsomagok kártyás és számlás ügyfeleknek egyaránt elérhetőek.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr843037307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása