Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új Vodafone Kredit fiataloknak

2011.09.20. 15:00 - telko.hu

A Vodafone szeptember 19-től új tarifacsomagot tett elérhetővé 18 és 26 év közötti, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező új előfizetőknek.  A Vodafone Kredit készülék nélküli (SIM only) konstrukcióban is 2 éves határozott idejű szerződéssel és 2 éves tarifamegtartással rendelhető. Havidíja 1900 Ft, mely teljes egészében felhasználható bármely belföldi hálózatba irányuló normál díjas hívásra és SMS küldésre. A saját-, illetve más belföldi hálózatba irányuló perc- és SMS díjak egységesen 20 Ft. A díjcsomag tartalmaz havi 100 MB adatforgalmat is. Túlforgalmazás esetén sebesség-lassítás lép életbe, melynek mértéke 9,6 Kb/s. A Kredit csomaghoz két opció választható, a Csoporton belüli hívás vagy a Vodafone Családi Opció.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr863241009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása