Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

4G mobilnet a T-Mobile-tól

2012.01.04. 22:24 - telko.hu

A T-Mobile január 1-től új - számítógépen használható - mobilinternet csomagot vezetett be a 4G/LTE hálózatán. A 4G/LTE (Long Term Evolution) egy új technológiát jelöl, amely gyors és stabil mobilinternet kapcsolatot biztosít, ezzel a mobilhálózaton is akadálymentes lett a nagy felbontású filmnézés, nagy fájlok gyors letöltése, az online játékok használata, a digitális tv és a videokonferencia. A maximális letöltési sebesség elérheti a 60 Mbit/s-ot is, de a 4 Mbit/s –os letöltés minden esetben garantált. A sebesség kihasználásához egy 4G/LTE képes modemre van szükség, amely most a díjcsomag mellé 0 forintért jár, amennyiben két év hűségnyilatkozatot vállal az előfizető. A Net&Roll 4 G csomag havidíja 11990 Ft, a csomagban foglalt adatforgalom 40 GB. Új előfizetés esetén 1 éves hűségidővel a vásárlás hónapjában és az azt követő hónapban, 2 éves hűségidővel pedig a vásárlás hónapjában és további 3 hónapon át 2000 Ft kedvezmény jár  a havidíjból. Túlforgalmazás esetén lehetőség nyílik az eseti limitbővítésre, vagy 128 Kbit/s sebességgel használható tovább a mobilinternet a fordulónapig.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr643520405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása