Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új mobilnet csomagok a UPC-től

2012.08.21. 16:44 - telko.hu

Részletek

A UPC augusztus 21-től új mobilinternet csomagokat vezetett be kábeles előfizetőinek, amelyet  a Vodafone mobil hálózatán biztosít. Az egy éves hűségidővel rendelhető 1, 3 és 6 GB adatforgalmat tartalmazó ajánlatok havidíjai 1890, 3490 és 6490 Ft. Tv, internet és telefon kombi csomag mellé rendelve - december 31-ig - további havidíjkedvezményt biztosít a szolgáltató. A választott UPC mobilinternet szolgáltatás mellé igényelhető USB modem, mely a szolgáltatás igénybevételének időtartamára díjmentesen biztosított. A havi adatforgalmi keret túllépése esetén sebesség-lassítás lép érvénybe, melynek mértéke a túlforgalmazott adatmennyisségtől függ.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr894724372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása