Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új Next díjcsomagok a T-Mobile-nál

2013.04.10. 19:30 - telko.hu

Hasonlítsa össze más díjcsomagokkal!

A T-Mobile két új lakossági hang előfizetést vezetette be, amelyek két éves hűségidővel rendelhetőek. A Next XL díjcsomag havidíja 20990 Ft, a perc-, és SMS díjak díjmentesek minden belföldi alapdíjas irányba. A csomag tartalma 3 GB adatforgalom. A Next L havidíja 15990 Ft, mely korlátlan beszélgetést és SMS küldést biztosít saját hálózatba, továbbá 300 díjmentes beszélgetést tartalmaz más belföldi alapdíjas hálózatba. A benne foglalt adatforgalom 2 GB. Ezt követően a perc- és SMS díjak egységesen 35 Ft.

Mindkét díjcsomaghoz ajándék DuoNet SIM kártya jár, így a díjcsomagban foglalt adatforgalom megosztható két készülék között. Egy Extra szolgáltatás is választható az alábbiak közül; Travel & Surf Extra – Internet külföldön, vagy Szuperszerviz Extra – informatikai segítségnyújtás. A második Extra  590 Ft havidíjért igényelhető. A sávszélesség 4G/LTE hálózaton elérheti a 60/22 Mbit/s-ot is. Túlforgalmazás esetén sebesség-lassítás lép érvénybe, melynek mértéke 32 kbit/s.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr505215664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása