Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

A legtöbben internetszolgáltatót keresnek

2010.12.14. 16:30 - telko.hu

Címkék: kutatás internet szélessáv távközlés mobilnet

A www.telko.hu távközlési árösszehasonlító portál 10.000 látogatón végzett felmérése alapján a legtöbb hazai felhasználó a szélessávú internet szolgáltatások iránt érdeklődik. Meglepő módon azonban a kombinált csomagok iránt nincsen akkora kereslet, mint ahogy azt a szolgáltatók szeretnék.

A telko.hu adatai szerint a látogatók mindössze 17%-a kíváncsi az önálló televíziós szolgáltatásokra, és a váltásról tájékozódók 18%-a érdeklődött a több szolgáltatást összefogó (tv+telefon+internet) kombinált ajánlatok iránt.

A képzeletbeli dobogó második fokára a mobiltarifák állhatnának: a vizsgált csoport 23%-át mondhatják magukénak. A távközési szolgáltatások legkeresettebb „sztárja” ezúttal a szélessávú internet lett, negyvenkét százalékos érdeklődéssel.

Nem meglepő módon a vezetékes telefonos ajánlatokra annyira alacsony volt a kattintási arány, hogy nem kimutatható a részesedése.

Az egyes szolgáltatástípusok további megoszlását az alábbi diagramok tartalmazzák.

 

 

 

 

 

 

 

A magyar távközlési piacon elérhető szinte valamennyi szolgáltatást részletesen összehasonlíthatod a telko.hu-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr472515643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása