Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új üzleti Surf csomagok a Vodafone-tól

2011.02.22. 14:16 - telko.hu

A Vodafone február 8.-tól üzleti ügyfeleinek szóló új csomagajánlatot vezetett be. A 8 db Üzleti Fix tarifacsomag ezután Surf szolgáltatással kibővítve, azaz 100 MB  mobiltelefon internetezési lehetőséggel is rendelhető, túlforgalmazási díj nélkül.  A havi adatforgalmi limit felhasználása után sebességlassítás lép érvénybe, melynek mértéke 9,6 KB/s. A tarifacsomagok 2 éves hűségnyilatkozattal rendelhetőek, egységes perc- és SMS díjazásúak. A legkisebb havidíjú csomag kivételével, mindegyik ajánlat havidíja tartalmaz telefonálásra és SMS küldésre felhasználható részt.

Az Üzleti Fix Surf szolgáltatáscsomagok egy része nem osztható, tehát csak egy SIM kártyára érvényes.

 

 

 

 

 

 

Vannak azonban a csomagok között osztható tarifák is, amelyek havidíját a céghez tartozó SIM-kártyák tulajdonosai együttesen beszélhetik le, így nem fordulhat elő, hogy az egyik előfizetés után a fel nem használt havidíjat is meg kell fizetni, míg egy másik túllépi azt.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr672679704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása