Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Akciós Nyaraló Sat TV csomagok a T-Home-tól

2011.05.24. 13:52 - telko.hu

A T-Home kínálatában május 15-től rendelhető az Alap és Családi műholdas csomagok Nyaraló konstrukciója. Az akciós Nyaraló Sat TV csomagokat meglévő és új T-Home lakossági előfizetők vehetik igénybe 2 éves hűségidő vállalásával, az ország meghatározott településein és nyaralóövezeteiben. A csomagok fő jellemzője, hogy évente legfeljebb egy alkalommal, maximum 6 hónapig 0 Ft-os havidíjért szüneteltethetőek, az év aktívabb felében pedig ugyanúgy használhatóak, mint a hagyományos Sat TV szolgáltatások, vagyis rendelhetőek hozzá minicsomagok és kényelmi funkciók. A csatornakiosztás megegyezik a hagyományos Sat TV csomagokéval, rendeléskor meglévő előfizetőknek 4990 Ft, új előfizetőknek pedig 8990 Ft telepítési díjat kell megtéríteniük. Az alap csomag havidíja aktív időszakban meglévő ügyfeleknek 1590 Ft, új ügyfeleknek 2090 Ft. Az 58 csatornát tartalmazó családi csomag havidíja új megrendelőknek 3690 Ft, míg a már meglévő előfizetőknek 2690 Ft-ba kerül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr312928717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása