Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

UPC kábelnet gyorsítás

2011.06.15. 14:35 - telko.hu

A UPC június 15-től felújítja lakossági kábelnetes csomagjait. A 2 Mbit/s maximális letöltési sebességű, 2500 Ft havidíjú Internet Start csomag megszűnik. A szolgáltató az ezzel a csomaggal rendelkező előfizetőket automatikusan átlépteti az új Fiber Power 10, forgalomkorlátos csomagba, melynek a havidíja 2200 Ft.  Az új csomag maximális le- és feltöltési sebessége 10/1 Mbit/s, a havi forgalmi korlát 5 GB, melynek elérését követően a sebesség-lassítás mértéke 256/128 Kbit/s. A jelenlegi Fiber Power 15 csomag sebessége 25 Mbit/s-ra emelkedik változatlan havidíjért. A 4200 Ft-os havidíjú Fiber Power 30 előfizetői díjmentesen átléphetnek az új 50 Mbit-es csomagba, melynek havidíja 4500 Ft. Ebben az esetben a csomagváltás nem lesz automatikus, mert modemcserére lesz szükség az új kondíciók biztosításához. A Fiber Power 60 csomag ezután új előfizetőknek nem lesz rendelhető. A meglévő előfizetőknek azonban aktív marad. A legnagyobb, Fiber Power 120 változatlan paraméterekkel és havidíjon lesz elérhető. A fent említett árak mindegyike egy éves hűségnyilatkozat vállalásával, online megrendelés esetén és elektronikus számlázás mellett érvényes.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr62986171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása