Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Előfizetéses tarifacsere a Vodafone-nál

2011.08.16. 18:10 - telko.hu

A Vodafone lezárta a következő lakossági előfizetéses tarifáinak értékesítését: Vodafone 50 Plus, 100 Plus, 200 Plus, 400 Plus, Silver Plus, Gold Plus, Vodafone Multimédia 5000, 5000 hálózaton belül, 7900, 10500, 15900, 15900 hálózaton belül, Vodafone Otthon Classic, Vodafone Otthon Classic Plus, Vodafone Smart 200, 300, 400, 500, 700, 1000, továbbá a 26 éven aluliaknak szóló Vodafone Talk Surf és Tweet Surf.

 A fent említett csomagok helyett új lakossági előfizetéses csomagok kerültek bevezetésre, amelyek fele hagyományos telefonáláshoz, másik fele adatforgalmat is tartalmaz, így elsősorban okostelefonokhoz ajánlott. A Vodafone Kontakt hét új tarifacsomag mindegyikéhez bónusz opciók rendelhetőek, amelyek díjmentes perceket vagy SMS-eket jelentenek.

 

 

 

 

 

 

 

 A Vodafone Matrix csomagokhoz szintén választhatóak a fent említett bónuszopciók, és a csomagok díjmentes adatforgalmat is tartalmaznak. Túlforgalmazás esetén sebesség-lassítás lép érvénybe, melynek maximális mértéke 16 Kbit/s le- és feltöltés esetén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az új tarifák mindegyikére érvényes, hogy a havidíj felhasználható belföldi forgalmazásra, továbbá az adott hónapban a fel nem használt bónuszok átvihetőek a következő hónapra, de egyszerre legfeljebb kéthavi bónusz lehet aktív.

A telko.hu oldalon az összes új díjcsomag összehasonlítható egymással és más szolgáltatók kínálatával.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr873158431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása