Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új Lidl Blue Mobile

2012.02.01. 10:39 - telko.hu

A Lidl Áruházlánc 2012. február 1-től mobilszolgáltatást indít Blue Mobile néven, amelyet az áruházlánc üzleteiben lehet megvásárolni. A szolgáltatás technikai hátterét a Magyar Telekom adja. A Lidl saját márkás mobilszolgáltatása keretében önálló SIM-kártyákat és kezdetben három Samsung készülékes csomagot is kínál, prepaid konstrukcióban. A készülékes díjcsomagok 600 Ft lebeszélhetőséget tartalmaznak. A Blue Easy feltöltőkártya perc- és SMS díjai bármely belföldi vezetékes és mobil hálózatba, bármely időszakban egységesen 33 Ft. A feltöltőkártya címletei 3500 Ft vagy 5000 Ft, rendelkezésre állási ideje a feltöltést követő 366 nap. A számlázás 60 mp-es egységekben történik. A Blue Easy díjcsomag mellé öt különböző mobilinternet csomag is igényelhető.

Túlforgalmazás esetén sebesség-lassítás lép érvénybe a 30 napos időszak végéig, melynek mértéke a Blue Net díjcsomag esetében 32 Kbit/s, Blue Relax csomagoknál pedig 128 Kbit/s.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr964042805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása