Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Like a T-Mobile-tól egyetemistáknak, főiskolásoknak

2011.04.02. 09:44 - telko.hu

A T-Mobile új előfizetéses csomagja, a Like érvényes felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával vásárolható meg 1500 Ft-os havidíjért, mely teljes egészében felhasználható hálózaton belüli hívásra, SMS és MMS küldésre. Havonta 100 óra erejéig 0 Ft-os percdíjjal hívható három alapdíjas T-Mobile hívószám. Az egységes perc- és SMS díj hálózaton belül 15 Ft, egyéb irányban minden időszakban 25 Ft. A díjcsomag tartalmaz 50 MB belföldi internet adatforgalmat, túlforgalmazási díj nélkül. A havi adatforgalmi limit elérése után sebesség-lassítás lép érvénybe, melynek mértéke 32 Kbit/s. A Like díjcsomag csak új előfizetésként, vagy Dominó feltöltő kártyáról előfizetésre való áttérés esetén vásárolható meg. Az előfizető a csomag aktiválásától számított két évig jogosult a Like csomag használatára. Ezt követően ismét szükségessé válik az érvényes felsőoktatási diákigazolvány bemutatása, mellyel újabb két évig használható a díjcsomag.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr132793013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása