Távközlés egyszerűen

Időről időre górcső alá vesszük a hazai távközlési piacot, ha valami újat vagy érdekeset találunk, azt postoljuk. És amit csak lehet, összehasonlítunk.

Friss topikok

Új T-Mobile csomagok üzleti ügyfeleknek

2011.05.03. 18:44 - telko.hu

A T-Mobile három új üzleti, havidíjas mobil díjcsomagot vezetett be. Az ÉnCégem elnevezésű csomagok mobilinternet adatforgalmat is tartalmaznak. A havidíjak a szabadon választható szintén új Business Net mobilinternet adatforgalmi opcióktól függenek. Az ÉnCégem Start alap csomag havidíja bruttó 2250 Ft. A percdíja hálózaton belül és vezetékes hálózatba 27,5 Ft, más mobil hálózatba 32,5 Ft. Az ÉnCégem alap csomagjának havidíja 3500 Ft, a hálózaton belüli és vezetékes percdíjak 17,5 Ft, egyéb mobil irányba 25 Ft. Az ÉnCégem Prémium alap csomag bruttó havidíja 7000 Ft, a hálózaton belüli és vezetékes percdíja 15 Ft, egyéb mobil hálózatba 22,5 Ft. Az alap csomagok forgalmi díj alapú mobilnetet tartalmaznak, másodperc alapú számlázásúak és mindhárom csomag havidíja teljes egészében felhasználható belföldi beszélgetésre és adatforgalomra. A díjcsomagok Tandem SIM kártyával is rendelhetőek, így a mobilnet egyszerre használható a mobiltelefonon és a notebookon. Az új csomagok szükség szerint bővíthetőek öt új Business Net opcióval, amelyek üzleti keretmegállapodással, meglévő üzleti havidíjas díjcsomag mellé, vagy különállóan új SIM kártyával (pl. modemhez) rendelhetőek. A Business Net csomagok 3, 7, 14, 25 és 40 GB adatforgalmat tartalmaznak. A havi adatforgalmi limit felhasználásával sebesség-lassítás lép érvénybe, melynek mértéke 128 Kb/s. Mindegyik csomaghoz igénybe vehető a Duplanet 40 kedvezmény, mely havi 40 %-os kedvezményt biztosít az egy éves hűségnyilatkozattal rendelt mobilnet díjcsomagból, ha az előfizető üzleti vezetékes internet előfizetést is rendel.

A bejegyzés trackback címe:

https://telko.blog.hu/api/trackback/id/tr62875116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása